Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Service Ελαστικών
Τα ελαστικά μας αν τα διατηρούμε σωστά, μπορούν να κρατήσουν αρκετά και, κατ΄επέκταση,  είμαστε και εμείς ασφαλείς. Γι' αυτόν το λόγο, πρέπει να δίνουμε την πρέπουσα σημασία στα ελαστικά μας. Εκτός την αναγκαία αντικατάστασή τους, δε χρειάζεται να τους συμβεί κάτι για να φέρετε τα ελαστικά για έλεγχο. Καλό είναι, σε ορισμένα χιλιόμετρα - ανάλογα με τη χρήση που τους κάνετε, να τα πάτε σε έναν ειδικό, ο οποίος θα τα ελέγξει.
 
Στην επιχείρησή μας, διενεργούμε πλήρη έλεγχο ελαστικών και σας παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση που βρίσκονται τα ελαστικά σας και γενικότερα οι τροχοί του οχήματός σας. Σε περίπτωση που υπάρχει άμεση ανάγκη αντικατάστασης, σας πληροφορούμε για το κόστος και αν και εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατόπιν διαθεσιμότητας των κατάλληλων ελαστικών. Οι τιμές μας είναι από τις χαμηλότερες στην αγορά και παρέχουμε εγγύηση για κάθε ελαστικό που αγοράζετε.